Tickets

Gemeente Veendam, waar jouw woondromen kunnen uitkomen!

Veendam is dé Parkstad van de provincie Groningen met veel groen, mooie waterpartijen en karakteristieke elementen. De veelzijdigheid van Veendam is ook te zien in het woningaanbod. Voor elke wens is er een passende woning te vinden. Naast de verschillende nieuwbouwprojecten vind je karakteristieke woningen, luxe appartementen en prachtige woningen aan het water. Laat jouw woondroom uitkomen, in Veendam kan het!

Wonen, werken en recreëren

Voor wonen, werken en recreëren zijn in Veendam volop mogelijkheden. De vele voorzieningen zoals scholen, bibliotheek, theater vanBeresteyn en subtropisch zwembad Tropiqua maken het een plezier om in Veendam te wonen. In het gezellige centrum vind je terrassen en fijne restaurants. De rijke historie van Veendam is terug te vinden in het Veenkoloniaal Museum, maar zie je ook terug in het straatbeeld.

Recreatiepark Borgerswold biedt veel activiteiten voor jong en oud. Er is een waterskikabelbaan, campercamping en manege, maar je kan er ook heerlijk wandelen, fietsen en varen. Ontspannen kan ook op de uitdagende 18 holes baan van Golfclub de Compagnie.

Veendam is centraal gelegen in de regio met uitstekende verbindingen via de weg en met het openbaar vervoer. Daardoor ben je in slechts 25 minuten in de binnenstad van Groningen.

Creëer jouw eigen woondroom 

Je eigen woondroom creëren? Veendam maakt dat mogelijk. Van projectmatige bouw tot kavelverkoop. Zo zijn er kavels te koop in de wijk Buitenwoel, waar wonen aan het water én met een vrij uitzicht mogelijk is. Op de grens van Veendam en Wildervank ligt de wijk Woellust. Naast projectmatige bouw kan hier ook een droomhuis naar eigen ontwerp worden gerealiseerd. Liever verbouwen? De bestaande, karakteristieke woningen kunnen worden omgetoverd tot een prachtige woning met een klassiek tintje.

Laat jouw woondroom uitkomen en laat je verrassen door de veelzijdige woonmogelijkheden.

Meer nieuws

Binnenkort nieuwe data!
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur 
MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

PARTNERS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram