Tickets

Bewust wonen tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL

Nieuwbouw Verbouw XL 2019 is terug gekomen in een vernieuwd jasje, maar nog steeds met het grootste aanbod van toekomstbestendige nieuw- en (ver)bouwprojecten in Noord-Nederland. Op 15, 16 & 17 november opende de bekende thuisbasis, MartiniPlaza Groningen, gratis haar deuren voor alle bezoekers.

Gedurende deze drie dagen is MartiniPlaza dé plek geweest waar de allernieuwste nieuwbouwprojecten in en rondom Groningen te bewonderen waren. Daarnaast was er nog steeds veel aandacht voor het bekende ‘Verbouw XL’-onderdeel van de beurs. Naast de kant-en-klare nieuwbouwwoning, blijven (ver)bouwprojecten enorm in trek. Niet voor niets blijft deze tak binnen het evenement populair.

Nieuwbouw/Verbouw XL is elk jaar weer groeiende. De toenemende interesse in het verduurzamen en toekomstbestendig maken van bestaande woningen is de afgelopen jaren opvallend te noemen. Onder de noemer ‘Ik woon bewust’ is tijdens Nieuwbouw/Verbouw XL 2019 ruimte gegeven aan vernieuwende technieken en ideeën. Dit betekent dat maatschappelijke partijen een warm welkom hebben verdiend tijdens deze editie van de beurs. Een apart plein is ingericht om duurzame initiatieven in de spotlights te zetten. De focus van ‘Ik woon bewust’ heeft grotendeels gelegen op het verkrijgen van waardevolle informatie en advies op het gebied van maatschappelijk verantwoord bouwen, verbouwen én wonen.

Daarnaast is opnieuw de samenwerking met Wonen&Co aangegaan. In het kader van de beurs is november als Wonen&Co Nieuwbouwmaand uitgeroepen. Met trots is Wonen&Co voor de tweede keer op rij de officiële partner geweest van Nieuwbouw/Verbouw XL.

Kortom, Nieuwbouw/Verbouw XL heeft in 2019 makelaars, ontwikkelaars en gemeenten weer samen gebracht om de nieuwste bouwprojecten en laatste ontwikkelingen rondom het verduurzamen van eigen woning te promoten. In een nieuw jasje, met behoud van het bekende laagdrempelige karakter, is deze editie een ware inspiratie geweest.

Meer nieuws

Binnenkort nieuwe data!
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur 
MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

PARTNERS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram