Tickets

Tijd voor nieuwe avonturen

Soms moet je stoppen om verder te komen. Het is tijd voor nieuwe avonturen en daarmee hebben we besloten om te stoppen met Nieuwbouw/Verbouw XL in de huidige vorm. Vanuit Mediahuis Noord, met het nieuwe MHLive, maken we tijd en aandacht voor een nieuwe koers.

Per vandaag gaan we verder met een nieuw avontuur dat de naam MHLive draagt. Vanuit Mediahuis Noord verleggen we onze focus naar gerichte live events met, samen én voor klanten. Bij deze nieuwe focus horen keuzes. We kiezen ervoor met onze beurzen, Wonen&Co, Tuin&Sfeer en Nieuwbouw/Verbouw XL, in de huidige vorm te stoppen. We maken tijd en aandacht vrij voor een nieuwe koers.

Marktbewegingen

We kijken positief terug op de meest recente beurzen en zien tegelijkertijd een verandering ontstaan in behoeften. De markt beweegt een andere kant op en het consumentengedrag verandert. Daardoor is het een uitdaging om de beurzen in huidige vorm rendabel te houden.

Tegelijkertijd zijn we sinds december 2021 onderdeel van een groter huis, de Mediahuis Groep. Met een gecombineerde regionale en landelijke benadering praten we over hogere bereikcijfers, benaderen we de markt anders en bedienen we andere klantgroepen. Juist voor deze klanten zien we de toegevoegde waarde van live activatie. We creëren daarom ruimte om deze klanten beter te bedienen. Door weg te stappen van één type evenement – een beurs – maken we ruimte vrij voor nieuwe concepten en nieuwe ideeën.

MHLive

Met MHLive organiseren we, passend bij de klantvraag, live belevingen die een campagne of de strategie van de klant versterken. We maken hiermee bewust een switch: niet wij hebben een merk waar klanten op kunnen aanhaken, maar wij bedenken en organiseren belevingen in opdracht van en passend bij de klant.

Terugkijken en vooral: nieuwe avonturen!

We gaan nieuwe herinneringen maken. Voor nu kijken we nog één keer om. We kijken terug op een periode met lange dagen, korte nachten, honderden samenwerkingen en tienduizenden bezoekers. We hebben onze eerste (of extra) grijze haren gekweekt, maar we hebben vooral ontzettend gelachen, geleerd en genoten.

Voor iedereen die het avontuur met ons heeft beleefd, als bezoeker én als zakelijke klant: we willen je bedanken je voor het vertrouwen en de energie die je ons hebt gegeven, of dat nu in een recent of ver verleden was. Het is tijd om met MHLive nieuwe evenementen te maken, we hopen je – waar dan ook en op wat voor moment dan ook – opnieuw te gaan treffen!

Mediahuis Noord
Ruud, Wia, Annique, Shi Jan en Paulien

Binnenkort nieuwe data!
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur 
MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

PARTNERS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram