Tickets

Praktische info

Ben je van plan om Nieuwbouw/Verbouw XL bezoeken? Lees je hier dan goed in en vertrek goed voorbereid richting MartiniPlaza. 

Gratis ticket: registreren en reserveren

Om de beurs te bezoeken is het vanuit overheidswege verplicht om te registreren en een aankomsttijd te reserveren. Na online registratie ontvang je een gratis ticket voor het evenement. Bij aankomst op de beurs vragen we je om een coronatoegangsbewijs te tonen. Eenmaal binnen mag je zolang blijven als je wilt

Entree: coronatoegangsbewijs

Op dit moment is voor alle evenementen in Nederland een coronatoegangsbewijs verplicht voor toegang. Via de CoronaCheck-app zijn de volgende bewijzen geldig:

Een geldige papieren versie van een coronatoegangsbewijs wordt tevens geaccepteerd.

Een mondkap is niet verplicht.

Covid-19-maatregelen

Bezoekers worden gespreid toegelaten tot de beurs. De beurs is ruim en schoon opgezet, inclusief ruime toilet- en terrascapaciteit. Verder houden wij ons aan de richtlijnen van de RIVM. 

Locatie

Nieuwbouw/Verbouw XL vindt plaats in MartiniPlaza Groningen. Het adres is:
Leonard Springerlaan 2
9727KB Groningen

Data en openingstijden

Vrijdag 19 november: 10.00 – 17.00 uur 

Zaterdag 20 november: 10.00 – 17.00 uur 

Zondag 21 november: 10.00 – 17.00 uur 

Huisregels
 • Het maken van opnames met professionele beeld- en/of geluidsapparatuur is niet toegestaan zonder toestemming en accreditatie van de organisatie.
 • Op en rond het evenemententerrein ben je verplicht aanwijzingen te volgen van de organisatie en haar medewerkers.
 • Het is verboden te roken in de gebouwen en tenten.
 • De organisatie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de producten van haar deelnemers.
 • Op gebieden buiten het evenementen terrein geldt betreden op eigen risico.
 • Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd.
 • Het is verboden op en rond het terrein folders, flyers of andere zaken te verspreiden en/of interviews/ enquêtes af te nemen zonder toestemming van de organisatie.
 • De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal en enige vorm van schade aan eigendommen en/of gekochte goederen van de bezoekers.
 • De organisatie behoudt zich het recht voor om jassen en tassen te controleren.
 • Het is verboden voor bezoekers jonger dan 18 jaar alcoholische dranken te kopen, aan te nemen of te nuttigen.
 • In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.
Bereikbaarheid en OV

In en om Groningen worden nu en komende periode diverse wegwerkzaamheden uitgevoerd. Houd daar rekening mee en plan je route. Bekijk hier de actuele verkeersinformatie.

Kom je met de trein? MartiniPlaza bereik je te voet in slechts 15 minuten vanaf hoofdstation Groningen en is goed bereikbaar met buslijn 10. Check voor de meest actuele informatie en reistijden 9292.nl

Parkeren

Kom je met de auto? In de tegenoverliggende parkeergarage van MartiniPlaza is er tegen betaling voldoende mogelijkheid om je auto te parkeren. De parkeergarage heeft 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van je bezoek bij één van de parkeerautomaten met PIN of Credit Card (bij de garage of in de hoofdentree).

Toegankelijkheid

Nieuwbouw/Verbouw XL is toegankelijk voor mindervalide personen. Een klein aantal delen van de beurs zijn wellicht beperkt toegankelijk.

Pinnen & contant

In en om MartiniPlaza is géén geldautomaat aanwezig en kan er niet bijgepind worden bij de kassa van het evenement.

Beeld- en geluidsopnames

Tijdens het evenement worden beeld- en geluidsopnames gemaakt. Aanwezigen stemmen in met de openbaarmaking hiervan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De fotografen, videomakers, exposanten en bezoekers: er zijn allerlei mensen die tijdens het evenement video’s en foto’s maken. Het kan dus zo zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Je gaat hiermee akkoord als je het evenement betreedt. Het foto- en videomateriaal mag door de organisatie en derden vrij worden gebruikt en gepubliceerd. De organisatie geeft op geen enkele wijze een vergoeding aan de personen die op de foto of video staan. Zie je jezelf staan en ben je hier niet tevreden mee? Neem dan contact met ons op.

19 + 20 + 21 november 2021
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur 
MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

PARTNERS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram