Tickets

Inschrijving netwerkborrel: 13 mei

De eerste beursdag sluiten we graag samen met jou en je collega’s in het vak af. Je bent uitgenodigd voor een feestelijke netwerkborrel op vrijdag 13 mei om 17.00 uur op het Adviesplein van Nieuwbouw/Verbouw XL in MartiniPlaza Groningen.

De borrel is een initiatief van de gemeente Groningen. Namens de gemeente zoomt wethouder Roeland van der Schaaf tijdens het samenzijn in op de uitdaging om een thuis voor iedereen te creëren. Nadien wordt de mogelijkheid gefaciliteerd om samen te borrelen. We vragen je om je aanwezigheid voor donderdag 12 mei door te geven via onderstaand formulier. We rekenen vervolgens op je komst.

Beursbezoek

De netwerkborrel staat gepland direct na sluiting van de beurs. Vind je het leuk om de borrel te combineren met een beursbezoek, dan nodigen je uit om eerder naar MartiniPlaza te komen. De beurs is op vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. In het weekend, op 14 en 15 mei, kent de beurs dezelfde openingsuren. Nieuwbouw XL is na registratie gratis toegankelijk, registreer hier je gratis kaarten.

Binnenkort nieuwe data!
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur 
MartiniPlaza Groningen 
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

PARTNERS

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram